Liten-grå-soffa

Jag behöver hitta en ganska liten 3-sits soffa för ett rum jag håller på att dekorera. Förutom att den givetvis ska vara snygg och passa in bra i rummet så får den vara för dyr.

Jag har en budget på ca 4000 kronor för soffan och den får gärna ha en divan. Soffan i sig får heller inte vara för bred då jag inte har mycket utrymme att trycka in soffan på. Däremot går en divan utmärkt då det finns gott om plats på djupet så att säga.

Det är dock inte helt enkelt att hitta billiga soffor som passar in bra. Jag tittade lite på IKEA och där hittade jag några modeller som eventuellt skulle kunna passa. Tyvärr kändes dock ingen av sofforna där som riktigt klockrena alternativ. Mio är dessutom för dyrt och andra möbelbutiker som EM och Ilva vet jag inte ens om det är lönt att titta på. Det känns inte som de kommer har många billiga alternativ där.

Jag har läst lite om olika billiga soffor på http://billigasoffor.nu/ och det känns som att det verkligen borde gå att hitta en divansoffa för det priset. Jag tittade även runt lite på de butiker som de länkar till och hos Furniturebox fanns några intressanta alternativ.

Jag ska dock leta vidare och fundera på vad jag ska göra. Hoppet är ju att den gärna ska vara ljusgrå i ett härligt tyg. Jag hittade faktiskt även bäddsoffa med divan-del som matchade priset men det känns lite onödigt att välja det. Stor risk att soffan inte blir lika skön att sitta i känner jag.