ghd Gold Classic StylerSom jag nämnde i mitt förra inlägg är jag ganska tidig med att börja julpynta med mål att få bättre julkänsla. Nu är jag inte sämre och ger mig själv en egen tidig julklapp 🙂

Det är en locktång från ghd som kostar lite mer än vad jag hade önskat. Det gäller locktången ghd Gold Classic Styler som kostade mig hela 1700 kronor 🙁

Jag har läst lite om olika locktänger och tidigare hade jag själv en från OBH Nordica som jag köpte för ganska många år sedan. Denna gick tyvärr sönder nu och blir inte längre varm, vilket var lagom irriterande när man lockat hälften inför en fest…

Jag har kollat runt på en mängd olika sidor, där i bland http://xn--locktnger-z2a.se/ och just ghd verkar tillverka väldigt bra produkter som även används av stylister och frisörer.

Som ni ser på bilden är det egentligen en locktång som ska fungera bra för både att platta håret men även locka det. Så nu hoppas jag bara att den är så pass bra som jag läst att den ska vara, annars blir det pengar surt spenderat.

Har du en ”lyxig” locktång och vad tycker du om den i så fall?