lussekatterJag känner att jag är uppe med tuppen idag, men tur är kanske det för jag har en hel del att göra idag.

Jag har börjat inse att om man som vuxen ska få en ärlig chans att verkligen få en bra julkänsla så gäller det att vara ute i god tid. Givetvis kommer inte all juldekoration att vara framme idag den 10 november, men jag tänkte i alla fall baka min första sats med lussekatter.

Jag hade även tänkt sätta upp en ljusslinga med konstgjord gran längs balkongräcket. Jag tycker inte denna typ av dekoration är lika mycket förknippat med julen som en julstjärna eller julgran, men samtidigt ger det en mysig känsla som passar väldigt bra nu när det är mörkare ute.

Jag hatar stress och det förstör verkligen den härliga julkänsla som man faktiskt kan få. Om du är vuxen och känner att julen är en stressig period. Gör som jag och börja i tid och gör det till den bästa tiden på hela vinterhalvåret istället.

Nu ska jag gå iväg och förbereda degen. Jag har lånat bilden av den receptsida jag tänkt utgå ifrån. Jag har för mig att jag provat receptet förr med lyckat resultat och rekommenderar det:
http://www.recepten.se/recept/lussekatter.html